Blog

Ne place sa impartasim ideile noastre de marketing. Nu ezita sa ne spui care este parerea ta!

Care sunt factorii de clasare Google de care ar trebui sa tii cont?

Cu totii stim ca Google utilizeaza aproximativ 200 de factori diferiti pentru a clasifica un site. Acest numar poate fi extrem de intimidant, mai ales pentru cineva care are un site la inceput de drum.

Din fericire,

Internship sau practica la o agentie de SEO

Vrei o cariera in ONLINE?
Toate companiile au nevoie de specialisti in online marketing!

Esti student/a sau masterand/a, te pricepi la scris si esti interesat sa iti incepi o cariera in Online Marketing si SEO?

Optimizarea site-ului pentru mobile – un must in 2017

In societatea contemporana, calculatoarele incep sa piarda din ce in ce mai mult teren in fata dispozitivelor mobile. Desi interfata joaca un rol important in crearea designului pentru mobil al unui site, experienta utilizatorului a devenit la fel de importanta,

Cum masuram eficienta serviciilor de optimizare – SEO?

Serviciile de “optimizare SEO” reprezinta astazi o componenta majora a marketingului online. Am pus intre ghilimele “optimizare SEO” pentru ca este un pleonasm folosit de majoritatea internautilor sau marketerilor iar noi nu vrem sa contrazicem pe nimeni.

Criterii dupa care sa alegi cuvintele cheie potrivite pentru site-ul tau

Cuvintele cheie joaca un rol important in promovarea site-ului tau, deoarece includerea lor in continutul pe care il postezi iti poate aduce pozitii mai bune in motoarele de cautare si, implicit trafic pe site.

Un site care este bine optimizat pentru motoarele de cautare „vorbeste aceeasi limba”

Optimizare imagini SEO

Cum sa faci o optimizare SEO a imaginilor cat mai eficienta

Indiferent daca esti blogger, scrii articole pentru o publicatie online sau detii un business in mediul virtual, cu siguranta te-ai lovit de intrebarea: “sa adaug o imagine pe langa contentul scris?” Raspunsul este “Da”. Imaginile contribuie la o experienta a utilizatorului mai vie si aduc trafic organic prin cautarile de imagini pe Google,