Monthly Archives: ianuarie 2016

Importanta cuvintelor cheie in procesul de optimizare SEO

Un domeniu aflat in deplina ascensiune in Romania, SEO (search Engine Optimization) reprezinta partea fundamentala a marketingului online, ce presupune o serie de tehnici si strategii centrate in jurul site-urilor, a carui scop principal este acela de a-l pozitiona cat mai bine in lista cu rezultate generate de cautarile in Google sau pe alte motoare de cautare. Practic, eficienta procesului de optimizare SEO consta in atragerea de trafic targetat spre website-urile clientilor nostri, cu scopul de a transforma o vizita intr-un proces de cumparare sau promovare, pentru a ajunge la un brand online vizibil, credibil si de notorietate.
SEO – stiinta sau magie?
Notiunea de SEO isi are originile in anii '90, inca de pe vremea cand existau doar cateva milioane de site-uri, spre deosebire de azi, cand avem, estimativ, in jur de 20 de miliarde. Munca echipei iAgency, agentie interactiva, consta intr-o serie de activitati in sensul cresterii pozitiilor unui site web in lista de rezultate ale cautarilor, pe anumite cuvinte-cheie sau expresii relevante pentru domeniul in care clientul activeaza.

Online branding, poarta catre recunoasterea Google

Fiecare an marcheaza noi rezolutii pe lista noastra de “TO DO”. Ca si companie, pe langa cresterea profitului si clienti fericiti, sigur te gandesti la o noua strategie de branding in online, iar cand vine vorba de schimbari majore, trebuie sa ai mare grija de la cine si ce ajutor vei primi.
Fiind o agentie interactiva, iAgency, iti ofera o paleta extrem de diversificata de servicii prin care tu poti deveni un nume in online. De la optimizare SEO, la copywriting, la promovare Social Media, toate actiunile noastre vizeaza transformarea numelui/afacerii tale intr-un brand. Cu o experienta de peste 10 ani in industrie, noi te ajutam sa devii un nume in online prin strategii personalizate in functie de obiectul de activitate, obiectivele, targetul si nevoile publicului tau tinta prin cativa pasi simpli:
1. Descoperim brandul
2. Cream o strategie de diferentiere
3. Cream o conexiune intre consumator si afacerea ta, prin care reusim sa te transformam intr-un brand
4.

Tendinte in web design pentru 2016

web design 2016

Am intrat intr-un an nou, in care fiecare dintre noi ne-am facut o lista cu rezolutii pe care speram sa le bifam pana la finele acestuia. La fel ca tine, si iAgency si-a facut o lista cu lucruri pe care vrea sa le aduca in sprijinul tau, pentru ca afacerea ta sa devina un nume in mediul online.
Nu doar ca avem experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, in ceea ce priveste serviciile de optimizare SEO, insa putem sa iti oferim si servicii complexe de copywriting, web design, Search Engine Marketing si promovare prin Social Media.
Si pentru ca web design este un subiect sensibil in calea promovarii tale online, ne-am gandit sa iti oferim mici sfaturi pentru ca orice user sa gaseasca imediat informatia pe care o cauta, sa te invatam cat de important este sa ai un design responsive si de ce e bine sa tii cont de toate cele de mai jos.
2016, anul schimbarii in web design
Sigur,