Monthly Archives: februarie 2016

Pretul corect pentru optimizarea SEO a unui site

optimizare seo pret

Esti antreprenor si iti doresti vizibilitate in online. Acelasi obiectiv il au toti oamenii de afaceri. Insa tu cat esti dispus sa platesti pentru servicii SEO de calitate?
Aceasta este o intrebare la care foarte multi nu stiu sa raspunda. Desi optimizarea SEO este foarte cunoscuta in Romania, putini sunt antreprenorii care si stiu cat de complex este acest proces. Mai mult, pe piata exista multi freelanceri, care in loc sa ajute clientul, folosesc aceleasi strategii pentru mai multi, iar rezultatele nu par sa apara cu curand.
Spre deosebire de freelanceri sau alte agentii, iAgency, nu face compromisuri privind calitatea serviciilor de optimizare SEO pe care le ofera. Pentru a contura o strategie de optimizare SEO eficienta este foarte important sa stii cat mai multe informatii despre el, sa il cunosti in profunzime, sa afli ce il macina si cum sa il ajuti.
La iAgency, pretul optimizarii SEO este in functie de domeniul tau de activitate si bugetul pe care il ai disponibil.

11 pasi esentiali pentru optimizarea SEO onpage

seo onpage

Desi Internetul abunda de foarte multe articole “how to” legate de optimizarea SEO, promovarea site-ului in online sau promovarea Social Media, sa stii ca nu tot ce zboare se mananca. Daca iti doresti cu adevarat vizibilitate si sa devii un brand in online, trebuie sa ai mare grija cu cine alegi sa colaborezi.
Si iti spunem asta pentru ca, de-a lungul celor 10 ani de experienta, am avut numerosi clienti care au lucrat cu asa numiti “specialisti in SEO”, care le-au facut mai mult rau decat bine. Si cand spunem asta, ne referim, in special, la strategia de optimizare SEO, care nu era personalizata in functie de domeniul lor de activitate, al obiectivelor si al publicului tinta.
Pentru ca la iAgency, agentie interactiva, echipa este formata din specialisti in optimizare SEO, Social Media si copywriting, noi stim exact ce avem de facut. Mai mult, prin calitatea noastra de jurnalisti, te ajutam sa creezi continut unic, neduplicat, prin care sa te lansam in pozitii fruntase in motoarele de cautare.

Auditul SEO, piatra de temelie a procesului de optimizare SEO

Audit SEO

Ai o afacere la inceput de drum si vrei sa devii puternic si vizibil in Google. Fie ca esti in plin proces de realizare/dezvoltare a site-ului tau sau iti doresti o evaluare obiectiva a procesului de optimizare SEO, un audit SEO este tot ce ai nevoie pentru a vedea, concret, cat de bine esti plasat in motoarele de cautare sau pentru a sti cum sa integrezi in strategia de web design si partea de optimizare SEO.
Mai mult, un audit de optimizare SEO te va ajuta sa atragi mai mult trafic care se va concretiza in conversii, adica in vanzari. Pentru ca echipa iAgency, agentie interactiva, este formata doar din strategi de optimizare SEO, web design, copywriting, promovare Social Media etc., noi stim exact ce ar trebui sa contina un audit SEO si cu ce te putem ajuta ca tu sa ajungi foarte cunoscut.
Pentru inceput, un site bine realizat poate raspunde, cu ajutorul informatiei, la urmatoarele intrebari ale vizitatorilor/clientilor:Magazinul tau online e optimizat corect?

marketing digital

Daca esti la inceput de drum si vrei sa iti faci o platforma magazin online, poti apela cu incredere la iAgency, agentie interactiva. Avem experienta cu clienti din diverse domenii, printre care Gadget World, Vipercig, tigara Electronica nr. 1 si multe altele.
Pentru ca suntem, in primul rand, strategi in optimizare SEO si web design, iti oferim strategii creative si eficiente care sa te transforme intr-un brand online vizibil.
Practic, urmam schema de mai jos:
SEO = INDEXARE → POZITIONARE → VIZIBILITATE → TRAFIC → CONVERSII
Mai mult, optimizarea SEO corecta a unui magazin online si optimizarea ratelor de conversie ale acestuia duc la o dublare a traficului si a vanzarilor tale pe termen mediu deoarece, odata cu acestea, iti creste credibilitatea site-ului. Mai mult, alegand serviciile iAgency, agentie interactiva, alegi, de fapt, sa mergi catre rezultate foarte bune, indiferent de nisa in care activezi.
Integrarea strategiei de optimizare SEO in partea de web design

Site-urile parallax, un trend in 2016?

Parallax reprezinta o tehnica de creare a site-urilor, foarte populara in ultimii ani. Acest trend a pornit odata cu aparitia smartphone-urilor cu touchscreen, ce le ofera utilizatorilor o experienta cu adevarat interactiva.
Mai mult, parallax creeaza iluzia unui efect de 3D in timp ce userii dau scroll pe pagina, datorita deplasarii fundalului intr-un ritm mult mai lent, fata de prim-plan.
La baza aparitiei parallax au stat jocurile video 2D care foloseau diferite viteze de deplasare ale imaginilor de pe fundal pentru a crea iluzia de adancime. Important de mentionat este ca tehnica parallax nu elimina existenta categoriilor din site, ci este o tehnica care pune in valoare si mai mult imaginea, cea care face legatura dintre continut si utilizator. De aceea, noi o recomandam cu moderatie, pentru a nu agasa privirea internautilor.
Avantajele site-urilor parallax
In primul rand, aici vorbim despre foarte multe pe partea de estetica si mai putin de functionalitate. Printre cele mai importante avantaje se numara: