Monthly Archives: martie 2016

Vrei in prima pagina din Google? Iata ce ar trebui sa stii

prima pagina de google

Cu totii ne dorim sa aparem in prima pagina din Google atunci cand avem un site. Insa cat esti dispus sa investesti in optimizarea site-ului ca sa te aduca la acest rezultat?
Internetul este plin de tot feluri de site-uri de prezentare, magazine online care promit produse sau servicii unice. Insa daca esti la inceputul constructiei unui site, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:Pana a-ti crea site-ul, analizeaza cu atentie mediul si competitia – un site este cu adevarat util si poate urca rapid in topul cautarilor daca te raportezi la mediul extern si la competitie ca la carte. Important, atat in strategia de web design, precum si in cea de optimizare SEO, este sa stii care sunt clientii tai si competitia, pentru a te putea detasa pe cuvinte cheie relevante. Cu alte cuvinte, site-ul este despre afacerea pe care o detii, despre produsele/serviciile pe care le oferi si motivele pentru care vizitatorii te-ar alege pe tine.

10 strategii pentru optimizarea SEO a paginii de Facebook

optimizare seo pagina facebook

Cea mai apreciata retea de socializare din intreaga lume, Facebook, a facut pe 22 octombrie 2015, un anunt ce va ramane in istorie – extinderea cautarii, dincolo de postarile prietenilor sau ale paginilor apreciate.
Cu alte cuvinte, reteaua lansata de Zuckenberg ne va permite cautari precum cele similare lui Google, cel mai cunoscut si folosit motor de cautare din intreaga lume. Astfel, cautarile in Facebook vor genera milioane de rezultate, ca si in cazul lui Google. Deci acum putem vorbi cu certitudine despre optimizarea SEO a paginii de Facebook detinuta de o companie sau un brand.
In prezentarea din luna octombrie a anului trecut, Mark Zuckenberg a specificat ca pana acum ”motorul de cautare” Facebook poate genera peste 2 trilioane de postari, datorita ultimelor imbunatatiri ale acestei platforme.
Acest update are in centrul atentiei urmatoarele modificari:


8 pasi esentiali pentru crearea unui website

web design

Traim in secolul vitezei. In cel in care daca nu esti online, nu existi. Si sigur, ca antreprenor iti doresti sa te lansezi in online cu un produs/serviciu nou, care sa te ajute sa devii un brand. De la dorinta de a avea un website de calitate, pana la realizarea acestuia, optimizare SEO si lansare este un proces complex, care poate dura un timp indelungat.
De aceea, este foarte important ca in crearea unui website in mod corect sa tii cont de aspecte ce tin de functionalitate si design, optimizare SEO si chiar continut de calitate si neduplicat pentru ca tot mai multi useri sa intre pe site-ul companiei tale si sa iti aduca, in final, conversii.
Pentru ca de crearea unui website de calitate depinde succesul tau online, iAgency, agentie interactiva, cu peste 10 ani experienta, te poate ajuta sa iti creezi un website responsive, care este optimizat SEO, inca de la inceput (pentru ca este mult mai usor sa creezi frame-urile,