Monthly Archives: aprilie 2016

Iata cum se face promovarea unui site de imobiliare

In Romania, piata imobiliarelor se afla inca in redresare dupa criza economica. Iar pe un teren minat ca acesta, daca esti agent sau agentie imobiliara, sigur cauti cele mai bune metode de a te promova. Pe langa o pagina de Facebook, poate te gandesti si la crearea unui site.
Insa sa il creezi este usor. Mai grea este optimizarea, mai ales daca o faci fara sa apelezi la ajutorul unor specialisti. De ce? Pentru ca piata imobiliarelor este una cu o competitie acerba. Iar pentru a creste in motoarele de cautare promovarea unui site de imobiliare este putin diferita fata de cea a unui site obisnuit.
Cum internetul a devenit principala sursa de informatie, e important ca agentia imobiliara sa-si promoveze online serviciile, sa-si prezinte experienta si portofoliul pe internet. La modul ideal, un site de imobiliare ajunge cunoscut si de succes daca iti folosesti la maximum inventivitatea, ai o gandire critica, dar foarte creativa, precum si un mod de abordare al clientilor foarte prietenos,

Promoveaza canalul de Youtube pentru vizibilitate uriasa

Canalul Youtube este cel mai mare canal video din intreaga lume, dar si al doilea mare motor de cautare, dupa Google. O ultima analiza realizata de specialistii celui mai cunoscut canal de prmovare video-uri arata ca in 2015 in fiecare minut se uploada peste 72 de ore de continut. Tot ei releva si ca traficul este unul urias, de peste 200 de milioane de vizitatori/zi.
Cu cat este mai bine ales, mai puternic, mai optimizat pe cuvintele cheie relevante pentru business-ul tau, cu atat ai cele mai mari sanse sa ai un trafic urias. Si nu doar pe canalul de Youtube, cat si pe site-ul companiei si pe retelele sociale asociate.
Toate aceste beneficii au la baza filmuletele video foarte accesibile si gustate de intregul public. Deci, o sursa inepuizabila de trafic, din orice colt al lumii. Iar din 2006, de cand a fost cumparat de Google, s-a lansat si un program unic de reclame platite de pe Youtube in Google Adwords.

Asa faci optimizarea ratei de conversie!

Atunci cand ai un website, nu este important doar sa atragi cat mai multi vizitatori cat, mai ales, sa ii transformi in clientii tai. Fie ca esti un magazin online sau doar un site de prezentare a unor servicii sau produse, atat optimizarea SEO, cat mai ales un web design de calitate si intuitiv, alaturi de o informatie clara, coerenta, care sa vina in sprijinul vizitatorului si care sa ii trezeasca dorinta de a cumpara de la tine, pot transforma un simplu utilizator in ambasadorul brandului tau.
Optimizarea SEO si web design-ul ales cresc rata de conversie
A optimiza SEO un website inseamna, in primul rand, sa te folosesti de cuvintele cheie specifice domeniului tau de activitate, respectiv de cele legate de produsele/serviciile tale.
Optimizarea SEO se face onpage si offpage. Practic, optimizarea SEO este parte integranta a atragerii de trafic relevant pentru site-ul tau. In functie de cat de bine alese sunt cuvintele cheie si perioada in care se face optimizarea SEO,

Cum sa faci optimizare SEO inainte de lansarea site-ului

In ziua de astazi, odata cu aparitia zilnica unui numar impresionant de site-uri, nu este usor sa te faci remarcat in mediul online. Competitia este din ce in ce mai mare, asa ca strategia de optimizare SEO trebuie mereu imbunatatita.

In plus, pentru a nu te lasa coplesit de rivalii din online, trebuie sa te gandesti la o modalitate de a face optimizare SEO inca dinainte de lansarea site-ului, pentru a recupera din teritoriul ocupat deja de altii si de a o lua inaintea celor care isi construiesc brandul in acelasi timp cu tine. Probabil te intrebi cum este posibil asa ceva. Nu este numai posibil, ci si esential. Ei, bine, uite ce ai de facut si cum sa pui in aplicare sfaturile noastre:

1. Creaza o pagina „In curand” si optimizeaza elementele de baza