Monthly Archives: mai 2016

Cum sa faci un research de cuvinte cheie in 2016

Identificarea corecta a cuvintelor cheie este piatra de temelia a unei strategii de optimizare SEO, al carui scop final nu este numai cresterea traficului organic obtinut din motoarele de cautare, ci si a ratei de conversie. Cuvintele cheie decid cine ajunge pe site-ul tau si de ce anume. Cu cat sunt mai relevante, au un volum mare de cautari si dificultate scazuta, cu atat sunt mai mari sansele de a obtine trafic targetat, care sa te ajute sa-ti cresti afacerea online.
Insa researchul de cuvinte cheie din 2016 nu mai este acelasi de anul trecut (nici nu mai vorbim de cel de acum 2-3 ani!) si acest lucru se intampla deoarece si motoarele de cautare fac regulat update-uri de algoritm, care schimba regulile jocului. Intreaga evolutie a lumii digitale afecteaza in mod constant procesul de optimizare SEO si implicit research-ul de cuvinte cheie in 2016, iar daca vrei sa tii pasul cu ceilalti sau chiar sa ajungi inaintea competitorilor trebuie sa tii cont de o serie de criterii,

Ai un magazin online? Asa faci optimizarea paginii de produs

Optimizare pagina de produs

Optimizarea SEO a devenit extrem de importanta pentru orice fel de site, dar mai ales pentru magazinele online, al caror succes depinde de felul in care reusesc sa atraga si sa cucereasca cat mai multi potentiali clienti, pe care sa-i transforme apoi in cumparatori fideli.
Optimizarea SEO a site-urilor de eCommerce este mult mai complicata decat cea a unor site-uri obisnuite, care nu au sute sau poate mii de produse listate, de aceea este esential pentru succesul afacerii tale sa urmezi o serie de reguli privind optimizarea paginii de produs.
 
13 strategii SEO pentru optimizarea paginii de produs
Imediat ce ai inteles avantajele si dezavantajele magazinului tau online, ai identificat cuvintele cheie si ai analizat competitia, esti pregatit sa implementezi strategia SEO care iti va ajuta paginile de produs sa urce in fruntea rezultatelor motoarelor de cautare.

5 Trucuri pentru optimizarea site-ului pentru mobil

Cautarile pe mobil se ridica acum la aproape 60 la suta din traficul web si dispozitive mobile sunt mai frecvent folosite pentru tot felul de acțiuni decat orice alt dispozitiv. De indata ce lumea digitala a mutat accentul de pe desktop pe dispozitivele mobile, web designerii, algoritmii motoarelor de cautare, expertii SEO si oamenii de marketing digital, invariabil, au ajuns sa cunoasca poziția dominanta a mobilului in fiecare aspect al Internetului.
Odata cu dominația completa a mobilului, experiența utilizatorului pe aceste dispozitive a devenit principalul obiectiv, deoarece ea merge dincolo de a crea doar un aspect vizual placut. Ea corespunde mai multor aspecte, cum ar fi funcționalitatea pe mai multe dispozitive, viteza optima de incarcare, usurința de accesare a continutului pe dispozitive mobile si alte elemente.
Asa ca, optimizarea site-ului pentru mobil depinde practic de modul in site-ul tau face conținutul si funcțiile usor accesibile, pe langa crearea, in mod evident, a unui aspect vizual placut pe dispozitivul mobil. Iti proiectezi site-ul pentru a-l face pur si simplu bun pentru mobil sau prietenos pentru mobil?