Monthly Archives: iunie 2016

Acces retrictionat la Google Keywordplanner? Iata ce poti folosi

Cu ceva timp in urma, Google a decis sa restrictioneze accesul la Google KeywordPlanner, unul dintre cele mai folosite tool-uri de catre specialistii in optimizare SEO, doar la cei care au o campanie de Adwords in desfasurare.
Aceasta schimbare, oarecum anticipata, venita din partea lui Google, a periclitat intr-o anumita masura activitatea zilnica a specialistilor in optimizare SEO. Desi acest tool a fost creat pentru a vedea cuvintele cheie cel mai des cautate pentru a initia campanii de Adwords, specialistii in digital l-au considerat cel mai bun tool prin care pot vedea trendurile de cautare pe diverse cuvinte cheie pentru clientii lor. Hotararea luata de cei de la Google a devenit o problema pentru toti specialistii SEO si detinatorii de site-uri care apelau la Planificatorul de cuvinte cheie ca parte a procesului lor de cercetare si selectie a cuvintelor cheie.
Pentru ca acest tool a fost creat pentru campanii de Google Adwords, folosirea lui nejustificata de specialisti in SEO in observarea tendintelor de cuvinte cheie,