Monthly Archives: iulie 2017

Optimizare SEO on page – ghidul complet

optimizare SEO on page

Obtinerea unor pozitii bune in motoarele de cautare nu este chiar cel mai simplu lucru din lume. Google devine mai „inteligent” pe zi ce trece, asa ca este nevoie de mai mult decat de continut bun pentru a-ti depasi competitorii. Optimizarea SEO on page este unul dintre primii pasi pe care trebuie sa ii faci pentru a-ti propulsa site-ul in topul rezultatelor Google.
De ce este optimizarea SEO on page atat de importanta? Optimizarea on page a site-ului este fundamentala, atat pentru a urca in SERP, cat si pentru a face site-ul mai user-friendly pentru vizitatori. In acest articol iti vom prezenta cele mai importante tehnici de optimizare SEO on page care iti pot oferi o vizibilitate mai buna in motoarele de cautare, precum si un CTR (click-through-rate) mai bun.
 
1. Optimizarea meta titlului
 
Meta titlul este de departe cel mai important element din optimizarea SEO on page. Meta titlul ar trebui sa fie scurt, dar suficient de descriptiv incat vizitatorii sa identifice business-ul tau.

Site-urile one page si impactul lor asupra performantelor SEO

site one page


Daca lucrezi in domeniul marketingului online sau al programarii web, sau pur si simplu ai in plan sa creezi un site pentru business-ul tau, cu siguranta ai auzit de site-urile one page.
Site-urile one page contin o singura pagina HTML care include toate sectiunile necesare unui site. La fel ca oricare alt site, site-urile one page au o bara de meniu in partea superioara. Diferenta consta in faptul ca, in loc ca butoanele sa trimita catre alte pagini distincte, acestea misca pagina in sus sau in jos pentru a trimite utilizatorul catre sectiunea de continut dorita.
Site-urile one page arata foarte bine din punct de vedere estetic, oferind o experienta vizuala interesanta utilizatorilor. Acesta este si motivul principal pentru care unele companii din diverse domenii, de la e-commerce la agentii de web design, pana la restaurante, aleg site-urile cu o singura pagina pentru a-si promova business-ul in mediul online. Cu toate acestea, exista si unele dezavantaje, impactul asupra performantelor SEO fiind cel mai mare.

Cautam Copywriter! Vino sa faci parte din echipa noastra!


Ești pasionat/a de scris, dar te-ai saturat de jobul din redacție? Vrei sa fii creativ/a si sa lucrezi pentru cele mai importante companii din Romania? Atunci te asteptam in echipa noastra!
Iata care vor fi responsabilitatile tale:


sa creezi continut unic pe diverse subiecte relevante pentru industriile in care activeaza clientii nostri

Paginile 404 iti afecteaza performantele obtinute prin SEO? Iata ce trebuie sa faci

“Eroare404 – Pagina nu a fost gasita” - una dintre cele mai frecvente erori pe care o intalnim atunci cand navigam pe internet. Este binecunoscut faptul ca paginile web cu erori ofera o experienta negativa utilizatorilor, insa ce impact au acestea din punct de vedere SEO? Oare motoarele de cautare penalizeaza website-urile cu prea multe pagini de tip 404?
In acest articol vom analiza ce impact au paginile de tip 404 asupra utilizatorilor si motoarelor de cautare si vom trece in revista cele mai bune metode a rezolva aceasta problema.
 
Cele mai comune cauze ale erorii de tip 404
Erorile de tip 404 pot aparea din multiple motive. Unele din cele mai comune sunt urmatoarele:
- a fost schimbat permalink-ul sau arhitectura de linkuri a website-ului (de obicei, acest lucru se intampla atunci cand se fac modificari majore in designul site-ului)