Agentie

Afla mai multe despre noi!

Echipa noastra

Ne place sa credem despre noi ca suntem niste alpinisti ai motoarelor de cautare. Traim pentru momentul in care ajungem in varf si zambim triumfatori. Toata munca noastra consta in a aduce site-ul tau pe culmile potrivite, astfel incat potentialii clienti sa poata ajunge la el. Construim strategii de marketing online, care sa se potriveasca cu obiectivele si bugetul tau!

Cine suntem?

Agentie SEO

Noi credem in rezultate. De fapt, rezultatele ne inspira.

Dupa ce au fost definite, ne permit sa ne fixam privirea spre teluri inalte. Dupa ce au fost realizate, acestea ajuta companiile clientilor nostri – si pe a noastra – sa creasca. Dupa ce au fost redefinite, ne inspira din nou.

Vom aplica intelegerea noastra a obiectivelor clientilor nostri, a publicului lor si a punctele lor forte competitive la sinteza de idei care genereaza rezultate.

Constant in cautarea de noi moduri de a conecta cu consumatorii, vom folosi ideile – exprimate creativ, intemeiate strategic si alimentate tehnologic – pentru a schimba minti, pentru a propulsa piete si pentru a modela viitorul.

In cele din urma, ideile noastre construiesc valoarea pe care o oferim clientilor nostri, intr-o lume digitala, prin programele si platformele pe care le construim. Definim valoarea drept puterea legaturii dintre munca noastra si utilitatea sa pentru consumatori.

Cu ce ne ocupam?

Lucram impreuna pentru a aduce rapid cele mai bune idei pentru a crea si a construi fiecare program sau platforma. Pentru a captiva clientii in moduri puternice, valoroase. Consumatorii digitali au asteptari marete de la marketing in secolul 21.


Charisma, TotalSoft, Retargeting.biz, Clinicile Dr Leahu sunt doar cateva. Indiferent ca ai un brand cunoscut in Romania, ca esti un distribuitor local sau abia ai pus bazele afacerii tale online, Adserving iAgency te poate ajuta sa dezvolti o strategie de succes pentru business-ul tau.
Momentan ne desfasuram activitatea in Bucuresti, in zona Unirii.
Partenerii Adserving iAgency sunt Avangate, Retargeting.biz si WebDigital.

Rezultatele noastre

Suntem mandri de ceea ce am obtinut pana acum pentru colaboratorii nostri. De la cresteri de conversii, trafic, pana la construirea unui nou brand; fara indoiala obsesia noastra sunt rezultatele pozitive si dorinta de a multumi colaboratorii nostri.

Crestere trafic in primele 3 luni

Crestere conversii in primele 6 luni

Din clienti continua sa lucreze cu noi dupa primele 6 luni de colaborare

Return of investment

Au incredere in noi

Am colaborat cu partenerii nostri pentru a intelege publicul lor tinta, pentru a-i ajuta sa isi atinga si depaseasca obiectivele, prin furnizarea unor strategii si solutii cu adevarat captivante. Am lucrat cu diverse branduri pentru a le ajuta sa isi atinga succesul pe toate canalele digitale. Iata cateva dintre brandurile cu care am colaborat pana acum:

Charisma.ro
TotalSoft.ro
Retargeting.biz
Roviniete.ro!

CliniciledrLeahu.ro
Veloteca.ro
Floria.ro
DCNews.ro

Melkior
GadgetWorld.ro
Interlink
Ronexprim.com

Testimoniale

Am putea sa iti spunem ce pozitii v-a ocupa site-ul tau, ce ROI sau conversii vei obtine, daca vei colabora cu noi. Insa, cel mai bine te lasam sa afli informatii direct de la cei cu care am colaborat.

Aparitii in presa

Iti oferim cele mai bune solutii pentru a-ti creste brandul online. Afla strategii si idei de marketing propuse de noi, din presa din Romania.