Echipa

Afla mai multe despre noi!

Echipa noastra

Ne place sa credem despre noi ca suntem niste alpinisti ai motoarelor de cautare. Traim pentru momentul in care ajungem in varf si zambim triumfatori. Toata munca noastra consta in a aduce site-ul tau pe culmile potrivite, astfel incat potentialii clienti sa poata ajunge la el. Construim strategii de marketing online, care sa se potriveasca cu obiectivele si bugetul tau!

Move to scrolling
 

Cine Suntem?

about-image

Noi credem in rezultate. De fapt, rezultatele ne inspira.

Dupa ce au fost definite, ne permit sa ne fixam privirea spre teluri inalte. Dupa ce au fost realizate, acestea ajuta companiile clientilor nostri – si pe a noastra – sa creasca. Dupa ce au fost redefinite, ne inspira din nou.

Vom aplica intelegerea noastra a obiectivelor clientilor nostri, a publicului lor si a punctele lor forte competitive la sinteza de idei care genereaza rezultate.

Constant in cautarea de noi moduri de a conecta cu consumatorii, vom folosi ideile – exprimate creativ, intemeiate strategic si alimentate tehnologic – pentru a schimba minti, pentru a propulsa piete si pentru a modela viitorul.

In cele din urma, ideile noastre construiesc valoarea pe care o oferim clientilor nostri, intr-o lume digitala, prin programele si platformele pe care le construim. Definim valoarea drept puterea legaturii dintre munca noastra si utilitatea sa pentru consumatori.

 

Cu ce ne ocupam?

Lucram impreuna pentru a aduce rapid cele mai bune idei pentru a crea si a construi fiecare program sau platforma. Pentru a captiva clientii in moduri puternice, valoroase. Consumatorii digitali au asteptari marete de la marketing in secolul 21.

Charisma, TotalSoft, Retargeting.biz, Clinicile Dr Leahu sunt doar cateva. Indiferent ca ai un brand cunoscut in Romania, ca esti un distribuitor local sau abia ai pus bazele afacerii tale online, Adserving iAgency te poate ajuta sa dezvolti o strategie de succes pentru business-ul tau.

Momentan ne desfasuram activitatea in Bucuresti, in zona Unirii.

Partenerii Adserving iAgency sunt Avangate, Retargeting.biz si WebDigital.

 

Rezultatele noastre

Suntem mandri de ceea ce am obtinut pana acum pentru colaboratorii nostri. De la cresteri de conversii, trafic, pana la construirea unui nou brand; fara indoiala obsesia noastra sunt rezultatele pozitive si dorinta de a multumi colaboratorii nostri.

Move to scrolling
 

Au incredere in noi

Am colaborat cu partenerii nostri pentru a intelege publicul lor tinta, pentru a-i ajuta sa isi atinga si depaseasca obiectivele, prin furnizarea unor strategii si solutii cu adevarat captivante. Am lucrat cu diverse branduri pentru a le ajuta sa isi atinga succesul pe toate canalele digitale. Iata cateva dintre brandurile cu care am colaborat pana acum:

ChristianTour
Animawings
Yuga
Sanador
Paralela 45
Provident
Studio-20.ro
Get's Bet
Fresco Expert
CliniciledrLeahu.ro
Melkior
Legalizeit
Keez.ro
Dental Excellence
Beicevrei.ro
Polti
OfficeClass
Retargeting.biz
octofrost
Veloteca.ro
Bogas
Floria.ro
DCNews.ro
Elvila.ro
Favi
Balisarda
Charisma.ro
Totalsoft.ro
 

“iAgency este, cu siguranta, o echipa de profesionisti de incredere. Au reusit intotdeauna sa se adapteze nevoilor noastre si au dovedit aptitudini creative continue. Apreciem foarte mult energia pe care au depus-o pentru a ne explica toate mecanismele si procesele din spatele rezultatelor si observatiilor specifice.”

Svetlana Plotean

Business Coordinator and CEO Assistant OctoFrost Group

“"Lucrand cu iAgency, agentie SEO, am descoperit ca poti avea rezultate bune, chiar excelente, utilizand doar tehnici 100% sigure de white SEO, care aduc nu doar trafic pentru tine, dar si plus-valoare vizitatorilor tai."”

Mugur Cosmin Frunzetti

Founder & CMO at Retargeting.biz

“iAgency este unul dintre cei mai statornici parteneri ai Ronexprim si asta nu este deloc intamplator. De-a lungul timpului am colaborat pe mai multe proiecte de online, inclusiv la crearea si implementarea noului site Ronexprim si, desi uneori au primit termene de livrare ambitioase, au livrat mereu la timp si optim ca executie. Le multumesc pentru propunerile constante de imbunatatire a activitatilor de marketing online si le doresc multe proiecte…”

Oana Florea

Manager Marketing - SC Ronexprim SRL

“"Inca de la prima intalnire cu iAgency, mi-am dat seama ca stiu foarte bine ceea ce fac. Au adoptat o strategie destul de riscanta cu magazinul meu online, insa in cele din urma a fost o strategie castigatoare. O echipa de profesionisti care nu promit decat ceea ce pot realiza."”

Cristi Schneider

Manager Veloteca.ro

“"iAgency este un partener care a dovedit dinamism, deschidere , promptitudine."”

Catalin Aelenei

Manager & CEO - SC MEGISTOS SRL

““Apreciez colaborarea cu IAgenty pentru cresterea spectaculoasa in cautarile organice. II recomand pentru implicare , pentru calitatea rapoartelor pe care le primesc lunar si pentru ca sunt mereu acolo sa imi ofere consultanta, chiar si atunci cand nu cer. Isi fac treaba!””

Dr Ionut Leahu

Owner Dr Leahu Clinici Dentare

“Colaborarea cu iAgency in cadrul mai multor campanii SEO, dar si de social media a fost si este excelenta. Comunicare foarte buna, obiective atinse si o conversie in clienti si comenzi noi absolut surprinzatoare. Implicarea in proiecte si propunerile echipei IAgency au condus la conversii greu de atins in mod uzual. Cu siguranta recomand aceasta experienta atat prietenilor cat si tuturor celor interesati de profesionalism si rezultate garantate.”

Dan Ciceu

Managing partner/CEO - Scala Assistance SRL

 

Testimoniale

Am putea sa iti spunem ce pozitii v-a ocupa site-ul tau, ce ROI sau conversii vei obtine, daca vei colabora cu noi. Insa, cel mai bine te lasam sa afli informatii direct de la cei cu care am colaborat.

Move to scrolling

Aparitii in presa

Iti oferim cele mai bune solutii pentru a-ti creste brandul online. Afla strategii si idei de marketing propuse de noi, din presa din Romania.