Servicii

Suntem o agentie de marketing online cu o echipa de specialisti care stie cum functioneaza web-ul

Specialistii nostri sunt gata sa te ajute sa vinzi online!

Fiind o agentie de marketing online, te poti baza pe iAgency pentru servicii de consultanta de marketing specializate, ce includ:

 

Promovare site

Te-ai convins ca SEO este vital pentru business-ul tau? Sau poate iti doresti sa schimbi compania cu care lucrezi? Indiferent care sunt motivele tale, ai ajuns unde trebuia! Calitatea este motto-ul in jocul SEO, iar noi stim acest lucru de multa vreme. Modul in care lucram si rezultatele pe care le oferim, toate au la baza calitatea. Daca iti doresti o companie de SEO care sa iti aduca rezultate, atunci vino sa vorbesti cu expertii.

 

Promovare Social Media

Social media este energizant pentru promovarea word of mouth. Fanii tai pot deveni usor din clienti, ambasadori ai brandului tau. O promovare pe retele sociale eficienta iti va aduce brand awareness, o comunicare mai buna cu clientii, dar si trafic targetat catre site-ul tau. Suna destul de simplu nu? Cu toate acestea, in practica gestionarea eficienta a profilelor pe retele sociale este mult mai dificila. Iar aici intervenim noi!

 

Campanii AdWords si PPC

Oricine poate seta campanii folosind Google Adwords, este usor. Mai greu este ca acele campanii sa aduca rezultate. Acest lucru poate fi realizat doar daca acele campanii sunt gestionate eficient de persoane cu experienta in PPC (Pay per click). Fie ca esti la inceput de drum sau poate o companie cu experienta, te putem ajuta sa cresti traficul site-ului tau, care sa converteasca in vanzari. In fond, despre asta este vorba in PPC.

 

Webdesign

Brandul tau are la dispozitie doar cateva secunde pentru a impresiona. Site-ul tau ofera ceea ce trebuie pentru a convinge utilizatorii sa cumpere? Noi cei de la iAgency nu construim doar site-uri care sa arate bine. Cream site-uri inteligente care sa functioneze perfect pentru afacerea ta, concepute pentru a oferi o experienta optima utilizatorului, performanta si functionalitate. Exista o strategie in spatele fiecarui pixel!

 

Portofoliu

Utilizatorii cauta produse si servicii pe Google. Fie ii poti ignora, fie ii poti transforma in clienti, optimizandu-ti site-ul pentru motoarele de cautare. Serviciile noastre se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa isi imbunatateasca prezenta web. Experienta noastra si cunostintele vaste despre marketing online aduc vizitatori si vanzari clientilor nostri. Munca noastra vorbeste de la sine; iata cativa dintre clientii pe care i-am ajutat sa isi creasca veniturile din online.

Move to scrolling
 

Cum te putem ajuta?

Credem ca cele mai bune afaceri ar trebui sa aiba succes online. Iar noi le vom ajuta sa atinga acest tel prin construirea unei prezente online de exceptie.

 
Intelegere Business

Pentru a concepe o strategie de succes si pentru a-ti reprezenta imaginea online, trebuie sa intelegem business-ul tau: Care sunt punctele forte si punctele slabe?, Care sunt obiectivele tale? etc.

 
Site mobile-friendly

In viitor accesarile de pe dispozitivele mobile vor depasi accesarile de pe desktop, astfel va fi necesar ca un site sa fie mobile-friendly. Desing-ul trebuie sa fie adaptat, intuitiv si usor de navigat de pe orice dispozitiv.

 
Stabilire strategie

Strategia de optimizare are un rol important in maximizarea prezentei business-ului tau online. Insa, este important ca aceasta sa fie redefinita ori de cate ori Google decide sa schimbe algoritmii.

 
 
Optimizare SEO onsite

Optimizarea onsite este vitala pentru a ajuta motoarele de cautare sa inteleaga site-ul tau. Primul pas este sa te asiguri ca motoarele de cautare pot accesa site-ul tau si ca vor gasi continut de calitate in el.

 
Optimizare SEO offsite

Link building-ul a fost intotdeauna o parte importanta a oricarei strategii SEO, insa cu ultimele schimbari de algoritmi, focusul trebuie sa fie mai mult pe calitate si mai putin pe cantitate.

 
Audit SEO

Un pas important in procesul de optimizare! Printr-un audit SEO vom realiza o analiza cuprinzatoare a site-ului tau, pentru a cauta eventuale probleme majore sau minore, care ar putea afecta pozitiile site-ului in Google.

 

Rezultatele noastre

Suntem mandri de ceea ce am obtinut pana acum pentru colaboratorii nostri. De la cresteri de conversii, trafic, pana la construirea unui nou brand; fara indoiala obsesia noastra sunt rezultatele pozitive si dorinta de a multumi colaboratorii nostri.

Move to scrolling
 

Contacteaza-ne!

Vrei sa afli cum te putem ajuta sa obtii mai mult trafic targetat si o crestere a conversiilor? Contacteaza-ne, iar unul dintre specialistii nostri iti va raspunde in cel mai scurt timp, pentru a stabili o intalnire.