Servicii

Suntem o agentie de marketing online cu o echipa de specialisti care stie cum functioneaza web-ul

Specialistii nostri sunt gata sa te ajute sa vinzi online!

Fiind o agentie de marketing online, te poti baza pe iAgency pentru servicii de consultanta de marketing specializate, ce includ:

Promovare site

Te-ai convins ca serviciile SEO sunt vitale pentru business-ul tau? Sau poate iti doresti sa schimbi compania cu care lucrezi? Indiferent care sunt motivele tale, ai ajuns unde trebuia! Calitatea este motto-ul in jocul SEO, iar noi stim acest lucru de multa vreme. Modul in care lucram si rezultatele pe care le oferim, toate au la baza calitatea. Daca iti doresti sa colaborezi cu o agentie SEO care sa iti aduca rezultate, atunci vino sa vorbesti cu noi.

Promovare Social Media

Social media este „energizant” pentru promovarea word of mouth. Fanii tai pot deveni usor din clienti, ambasadori ai brandului tau. O promovare eficienta pe retelele sociale iti va aduce brand awareness, o comunicare mai buna cu clientii, dar si trafic targetat catre site-ul tau. Suna destul de simplu, nu? Cu toate acestea, gestionarea eficienta a profilelor pe retele sociale este mult mai dificila in practica. Iar aici intervenim noi!

Campanii AdWords si PPC

Oricine poate seta campanii folosind Google Adwords, este usor. Mai greu complicat este sa te asiguri ca acele campanii sa aduca rezultate. Acest lucru poate fi realizat doar daca acele campanii sunt gestionate eficient de persoane cu experienta in PPC (Pay per click). Fie ca esti la inceput de drum sau poate o companie cu experienta, te putem ajuta sa cresti traficul site-ului tau, care sa converteasca in vanzari.

Web design

Brandul tau are la dispozitie doar cateva secunde pentru a impresiona. Site-ul tau ofera ceea ce trebuie pentru a convinge utilizatorii sa cumpere? Noi, cei de la iAgency, nu construim site-uri care doar arata bine. Cream site-uri inteligente care sa functioneze perfect pentru afacerea ta, concepute pentru a oferi o experienta optima utilizatorului, performanta si functionalitate. Exista o strategie in spatele fiecarui pixel.

Portofoliu

Utilizatorii cauta produse si servicii pe Google. De ce sa ii ignori, cand poti sa ii transformi in clienti, optimizandu-ti site-ul pentru motoarele de cautare. Serviciile SEO oferite de iAgency se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa isi imbunatateasca prezenta web. Experienta noastra si cunostintele vaste despre marketing online aduc vizitatori si vanzari clientilor nostri. Munca noastra vorbeste de la sine; iata cativa dintre clientii pe care i-am ajutat sa isi creasca veniturile din online.

Cum te poate ajuta o agentie SEO?

In societatea moderna, succesul unui business se defineste printr-o prezenta de exceptie in mediul online. Iti oferim servicii SEO profesionale care sa iti aduca rezultatele dorite. Iata ce includ acestea:

Intelegere Business

Pentru a concepe o strategie SEO de succes si pentru a-ti reprezenta imaginea online, este esential sa intelegem business-ul tau: Care sunt punctele forte si punctele slabe?, Care sunt obiectivele tale?

Site mobile-friendly

In prezent, traficul de pe mobil depaseste traficul de pe desktop. De aceea, este esential sa ai un site mobile-friendly. Apeleaza la servicii SEO pentru a avea un design adaptat, intuitiv si usor de accesat pe mobil.

Stabilire strategie

Strategia de optimizare are un rol important in maximizarea prezentei business-ului tau in online. Serviciile SEO pe care le oferim sunt adaptate la cele mai noi schimbari de algoritmi ai lui Google.

Optimizare SEO onpage

Optimizarea onpage este vitala pentru a ajuta motoarele de cautare sa inteleaga site-ul tau. Primul pas este sa te asiguri ca motoarele de cautare pot accesa site-ul tau si ca vor gasi continut de calitate in el.

Optimizare SEO offpage

Constructia de linkuri a fost intotdeauna o parte importanta a oricarei strategii SEO. Insa, odata cu ultimele schimbari de algoritmi, cantitatea nu mai este primordiala, ci calitatea continutului creat.

Audit SEO

Auditul este parte integranta a unor servicii SEO profesionale! O optimizare de succes se bazeaza pe o analiza cuprinzatoare a site-ului tau, care sa ne indice eventualele probleme majore sau minore.

Rezultatele noastre

Suntem mandri de ceea ce am obtinut pana acum pentru colaboratorii nostri. De la cresteri de conversii, trafic, pana la construirea unui nou brand; fara indoiala obsesia noastra sunt rezultatele pozitive si dorinta de a multumi colaboratorii nostri.

Crestere trafic in primele 3 luni

Crestere conversii in primele 6 luni

Din clienti continua sa lucreze cu noi dupa primele 6 luni de colaborare

Return of investment

Contacteaza-ne!

Vrei sa afli cum te putem ajuta sa obtii mai mult trafic targetat si o crestere a conversiilor? Contacteaza-ne, iar unul dintre specialistii nostri iti va raspunde in cel mai scurt timp, pentru a stabili o intalnire.