Pe tine te vede motorul de cautare?

 

Pe tine te vede motorul de cautare?

about-image

iAgency.ro ofera servicii SEO complete companiilor care vizeaza sa-si mareasca potentialul de trafic natural al site-ului propriu. Noi combinam cunostintele vaste din domeniul arhitecturii de site-uri, tehnologia si algoritmii motoarelor de cautare si experienta in marketing-ul online cu procedee si metodologii care si-au dovedit eficacitatea si au imbunatatit locul pe cuvinte cheie in motorul de cautare.

Procesul de optimizare SEO incepe cu intelegerea businessului clientului, scopurilor si obiectivelor de marketing ale acestuia, produsele si serviciile, consumatorii si competitorii. Mai departe, echipa noastra va realiza un audit complet al site-ului existent in continut, elemente de design, arhitectura, structura fisierelor, popularitatea lui. Toate aceste elemente sunt indexate si clasificate de motoarele de cautare.

Plecand de la aceste rezultate, vom crea un plan pentru imbunatatire si vom prioritiza acele elemente care consideram ca vor duce la o optimizare a rezultatelor pentru motorul de cautare.