iAgency.ro participa la TeCOMM Cluj, editia 2018

06

nov

2018

iAgency.ro participa la TeCOMM Cluj, editia 2018

iAgency.ro participa si anul acesta la TeCOMM Cluj, evenimentul premium din Europa de Est dedicat exclusiv industriei eCommerce, care va avea loc in zilele de 9-10 Noiembrie la BT Arena. La fel ca in fiecare an, echipa iAgency.ro va fi prezenta in cele doua zile ale evenimentului, unde va avea un stand dedicat la care ii asteapta pe participanti pentru a le oferi informatii si a le raspunde la intrebarile legate de SEO si marketing online. Anul trecut, Ovidiu Joita, CEO iAgency.ro a sustinut la TeCOMM Cluj primul Masterclass intensiv de SEO din Romania, acesta avand un succes urias printre participanti, lucru care a confirmat interesul din ce in ce mai mare pentru acest instrument de marketing online.


TeCOMM este un eveniment complex care se adreseaza proprietarilor de magazine online, specialistilor in eCommerce, precum si celor care vor sa-si promoveze afacerea in mediul online. De-a lungul celor 8 ani de existenta, TeCOMM a avut ca scop crearea unui spatiu de dialog in care sa se impartaseasca cele mai bune practici si idei care pot dezvolta industria eCommerce.


Anul acesta, companii din domeniul tehnologiei, eCommerce-ului si al marketingului, impreuna cu angajatori de top din industria IT, vor fi prezente la Cluj-Napoca pentru a interactiona B2B si B2C si a face schimb de know-how si experienta, oferind profesionistilor oportunitatea de a invata din strategiile care au condus la succes, de a cunoaste angajatori de top si de a-si dezvolta reteaua profesionala.


Iata doar cateva lucruri care va asteapta la TeCOMM Cluj 2018:


- conferinte sustinute de peste 20 speakeri profesionisti din mediul international de eCommerce

- workshop-uri practice

- masterclass-uri hands-on

- o zona expozitionala, unde profesionistii si furnizorii din domeniu vor avea cate un stand dedicat

- Networking | Coffee Area


Ne vedem la TeCOMM Cluj editia 2018!