Ovidiu Joita lanseaza JediSeoSchool.ro, prima scoala de SEO din Romania

10

dec

2018

Ovidiu Joita lanseaza JediSeoSchool.ro, prima scoala de SEO din Romania

Detii o afacere pe Internet si iti doresti sa afli cum poti domina motoarele de cautare pentru a obtine mai mult trafic organic si a creste rata de conversie? Sau esti pur si simplu pasionat de marketing online si SEO si ti-ai propus sa urmezi o cariera in domeniu? Pentru toti cei care vor sa invete secretele "fortei Google", Ovidiu Joita, CEO si owner iAgency.ro, a lansat JediSeoSchool.ro, prima scoala de SEO din Romania!

Scoala de SEO isi va deschide portile pentru prima promotie de cursanti in februarie 2019, propunand o abordare diferita decat cursurile de SEO obisnuite. Acestia vor avea parte de o pregatire la un nivel mult mai avansat, modulul de curs desfasurandu-se pe o perioada de 2 luni de zile, cu o frecventa de 3 zile pe saptamana.

Cursul va fi impartit in 4 capitole ce reprezinta teme fundamentale pentru optimizarea SEO:

1) Optimizare On-Page
2) Optimizare Off-Page si linkbuilding
3) Indicatorii de User Experience 
4) Valoarea brandului in online - brand awareness

Pentru fiecare dintre cele 4 capitole, cursantii vor beneficia atat de informatii teoretice cat si de aplicatii practice si studii de caz, precum si de seminarii la care vor fi invitate nume importante din mediul online autohton. De-a lungul celor 2 luni de curs SEO, participantii vor primi inclusiv teme pentru acasa, iar dupa promovarea acestuia, fiecare dintre cursanti va primi o diploma de absolvire impreuna cu un calificativ care va evalua nivelul de asimilare a cunostintelor. In plus, cei care se vor remarca de-a lungul cursului ca avand skill-uri si calitati aparte pentru jobul de specialist SEO, vor avea posibilitatea de a deveni parte din echipa iAgency.ro. 

Cand incepe prima promotie JediSeoSchool si cum te poti inscrie?

Prima promotie JediSeoSchool incepe pe 4 februarie 2019 si se termina pe 27 martie 2019. Te poti inscrie direct pe site-ul www.jediseoschool.ro in perioada 1 decembrie 2018 - 20 ianuarie 2019, insa grabeste-te, deoarece sunt numai 12 locuri disponibile!

Omul din spatele JediSeoSchool, precum si cel care va sustine cursul, este insusi Ovidiu Joita, unul din cei mai cunoscuti si apreciati specialisti de SEO si marketing online din Romania. De-a lungul celor 15 ani de activitate, Ovidiu a sustinut prezentari, seminarii si masterclass-uri la mai multe evenimente de online din Romania. Anul acesta, iAgency.ro, agentia SEO pe care o conduce, a implinit 10 ani de existenta. 

"JediSEO School isi propune sa creeze un nou val de specialisti SEO, care sa aiba cunostintele necesare pentru a aduce succesul in piata organica de Search, pe orice domeniu de activitate, pentru orice brand.", sustine Ovidiu Joita.