Cele mai importante evenimente eCommerce din Romania ale anului 2018

19

feb

2018

Cele mai importante evenimente eCommerce din Romania ale anului 2018

2018 se anunta a fi un an plin de oportunitati pentru cei din industria eCommerce. Pentru acestia, si nu numai, am pregatit un calendar cu cele mai importante evenimente eCommerce din Romania care vor avea loc anul acesta:

 

7-8 Martie 2018 - TeCOMM Bucuresti

TeCOMM Bucuresti este evenimentul premium din Europa de Est dedicat exclusiv industriei eCommerce, care va avea loc in zilele de 7-8 Martie la hotelul Radisson Blu.

TeCOMM este un eveniment complex care se adreseaza proprietarilor de magazine online, specialistilor in eCommerce, precum si celor care au o afacere pe care doresc sa o promoveze in mediul virtual. Scopul evenimentul este de a crea un forum in care sa aiba loc schimbul liber de idei si practici care au potentialul de a duce industria eCommerce la un nou nivel.

Anul acesta, tematica TeCOMM Bucuresti va fi Haute Couture your eCommerce business, aceasta propunand o abordare diferita care sa sparga limitele banalului, punand accentul pe atentia la detalii, experiente de cumparare personalizate pe profilul consumatorului, calitatea produselor, precum si customizarea platformelor de magazine online si a comunicarii cu clientii. La TeCOMM Bucuresti 2018 vor fi prezenti peste 40 de speakeri cu experienta notabila in eCommerce, care te vor astepta sa iti prezinte cele mai noi trenduri in domeniu.

Printre speakerii participanti la TeCOMM Bucuresti 2018 se numara si Ovidiu Joita, CEO si owner iAgency.ro, care a sustinut in toamna anului 2017 la TeCOMM Cluj primul Masterclass intensiv de SEO din Romania, acesta avand un succes considerabil printre participanti, lucru care a confirmat interesul din ce in ce mai mare pentru optimizarea SEO si rolul acesteia in industria eCommerce. Mai multe detalii despre prezentarea "Google si SEO, a Love&Hate Relationship", pe care o va sustine Ovidiu Joita anul acesta la Bucuresti, gasiti AICI

Echipa iAgency.ro, care va sarbatori anul acesta 10 ani de existenta, va fi prezenta in cele doua zile ale evenimentului cu un stand propriu, unde ii va astepta pe participanti pentru a le oferi informatii si a le raspunde la intrebarile legate de SEO si marketing online.

 

28-29 Martie 2018 - ecomTEAM Maximizing eCommerce Brasov

Conform organizatorilor, ecomTEAM se adreseaza “magazinelor online si celor care vor sa se extinda in comertul electronic, furnizorilor de servicii (procesatori, banci, customer service), specialistilor in logistica si marketing, precum si producatorilor.

La conferinta ecomTEAM Maximizing eCommerce vor fi prezenti speakeri de top care se vor adresa companiilor ce activeaza in domeniul comertului electronic si care doresc sa evolueze si sa puna in practica cele mai noi instrumente din eCommerce.

Programul celor doua zile de eveniment se imparte in felul urmator:

28 Martie – Conferinta Maximizing eCommerce - 3 module practice, interactivitate si solutii cu aplicabilitate imediata. In paralel, spatiu expo si business networking lounge.

29 Martie - Tips & Tricks de la cei mai buni in eCommerce - 6 workshopuri gandite pe nivele diferite de cunostinte, sustinute de specialisti cu experienta practica extensiva pe piete internationale.

 

Mai 2018 – GPeC SUMMIT Bucuresti

GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de eCommerce si marketing online din Romania. Sub egida GPeC au loc doua editii anuale ale GPeC SUMMIT, in lunile Mai si Noiembrie.

Anul acesta, GPeC SUMMIT va asteapta cu conferinte, workshop-uri aplicate, eCommerce Expo si Networking cu elita industriei.

De-a lungul anilor, pe scena GPeC SUMMIT au urcat nume grele din domeniu, precum: Bryan Eisenberg, Neil Patel, Chris Goward, Craig Sullivan, Oli Gardner, Larry Kim, Karl Gilis, Brian Dean, Brian Massey, Talia Wolf, David Darmanin, Geno Prussakov, Alex Langshur, Daniel Waisberg, Marie Polli, Viljo Vabrit, Matthew Woodward, Ivan Mazour, Simo Ahava, Daniel Dubin, Andre Morys, John Ekman, Julian Harris, Todd ‘Turbo’ Watson, Manfred Stadler, Jacob Kildebogaard.

GPeC SUMMIT organizeaza si un concurs pentru magazine online, in care peste 20 de experti in eCommerce si marketing online auditeaza fiecare magazin, tinand cont de peste 150 de criterii esentiale pentru un business online, printre care si Usability, Design, Customer Experience, SEO, Securitate, Mobile, Social Media, Aspecte Juridice, etc.

 

11 Mai 2018 – Brand Minds

Brand Minds este un eveniment de business asteptat cu nerabdare, mai ales de catre romani, deoarece anul acesta va avea un invitat de impact: Sophia, primul cetatean-robot al lumii.

Iata care vor fi cei mai importanti invitati ai celui mai important business summit din Europa Centrala si de Est din anul 2018:

  • Seth Godin - World's Top Business Expert
  • Helen Fisher - World's Top Neuroscientist
  • Robin Sharma - World's Top Leadership Expert
  • Daniel Goleman - World's Top Emotional Intelligence Expert
  • Shed Simove - “omul cu ideile”