Clinicile Dr. Leahu

In numai doua luni de la preluarea proiectului, Clinicile Dr. Leahu ocupa deja prima pozitie pe „implanturi dentare” si „coroane si fatete dentare” . Care este secretul?

Clinicile Dr. Leahu

Stomatologia este un domeniu in care competitia este acerba, vorbim despre o activitate riscanta si costisitoare, care nu ne permite sa facem alegeri bazate pe intuitie. In prezent, exista nenumarate cabinete stomatologice in intreaga tara, insa foarte multe dintre acestea nu reusesc sa ofere pacientilor solutii la problemele cu care se confrunta din cauza ca nu dispun de aparatura medicala performanta sau de know how-ul necesar. Mai mult, realitatea trista este ca inca mai exista doctori care nu sunt la curent cu descoperirile si noutatile din lumea stomatologica.

Nu este si cazul Clinicilor Dr. Leahu, considerate astazi cele mai bune clinici stomatologice din Romania. Ghidandu-ne dupa deviza lor ,,nu exista nu se poate in stomatologie”, nu exista nu se poate nici atunci cand iti doresti sa te remarci in online si sa arati intregii lumi ca esti cel mai bun. Echipa iAgency.ro sustine performantele si este intotdeauna realista in fata fiecarui proiect. Iar pentru Clinicile Dr. Leahu a fost doar un pas de la a fi lider pe piata offline si pana la a domina competitia pe principalele cuvinte cheie pe care le vizeaza. Am putea spune ca este vorba despre un „miracol”, insa totul se rezuma la o strategie SEO gandita perfect. Clientul nostru se bucura deja de o notorietate extrem de mare in offline, motiv pentru care stiam ca tine doar de noi sa concepem o strategie eficienta si in online pentru a deveni lideri si in online. Ceea ce s-a si intamplat. In numai doua luni de la preluarea acestui proiect, Clinicile Dr. Leahu ocupa deja prima pozitie pe „implanturi dentare” si „coroane si fatete dentare” si a doua pozitie pe „implant dentar”.

In prezent, proiectul este in desfasurare, clientul nostru fiind de mai mult de doi ani lider in rezultatele organice pe cuvintele cheie pe care le targeteaza. Pe langa optimizarea SEO onpage asupra careia revenim periodic pentru a tine pasul cu ultimele tehnologii si trenduri in domeniu, activitatea noastra vizeaza construirea de backlinkuri pe site-uri de calitate, cu un domain authority mare. Printre cele mai relevante nume, enumeram canale precum Financiarul.ro, Manager.ro, Bursa.ro, Viva.ro, Antena3.ro, etc.

Articolele redactate de echipa de copywriting iAgency.ro pentru Clinicile Dr. Leahu sunt realizate cu scopul de a educa piata din Romania cu privire la serviciile stomatologice, dar si de a comunica noutati legate de brand. Iata un exemplu:

https://financiarul.ro/2018/07/26/clinicile-dr-leahu-un-brand-in-continua-extindere-10-locatii-de-top-in-anul-2018/

Iata si parerea Dr. Ionut Leahu despre colaborarea cu echipa iAgency.ro:

Apreciez colaborarea cu iAgency pentru cresterea spectaculoasa in cautarile organice. II recomand pentru implicare , pentru calitatea rapoartelor pe care le primesc lunar si pentru ca sunt mereu acolo sa imi ofere consultanta, chiar si atunci cand nu cer. Isi fac treaba!"

Ultimele proiecte