Vipercig.ro

Vipercig este unul din cele mai cunoscute branduri de tigari electronice din Romania. Fondata in 2011, compania Vipercig si-a propus sa ofere fumatorilor din Romania o gama variata de tigari electronice si elichide de cea mai buna calitate, care sa satisfaca orice tip de fumator. Initial compania a intentionat sa isi dezvolte business-ul doar offline, insa incepand cu anul 2013, fondatorii companiei au decis ca brandul lor poate avea potential si…

Vipercig.ro
Vipercig este unul din cele mai cunoscute branduri de tigari electronice din Romania. Fondata in 2011, compania Vipercig si-a propus sa ofere fumatorilor din Romania o gama variata de tigari electronice si elichide de cea mai buna calitate, care sa satisfaca orice tip de fumator. Initial compania a intentionat sa isi dezvolte business-ul doar offline, insa incepand cu anul 2013, fondatorii companiei au decis ca brandul lor poate avea potential si in mediul online. Astfel au apelat la iAgency pentru constructia site-ului si pentru promovarea acestuia pe motoarele de cautare si pe retelele sociale. Scopul Vipercig a fost sa ajunga cel mai mare magazin online de tigari electronice si accesorii, sa devina un brand cunoscut in industrie si sa ocupe pozitii de top pe cuvintele cheie principale "tigara electronica" si "tigari electronice." Dupa o analiza detaliata a acestei industrii am invatat care sunt avantajele acestor produse, dar si problemele cu care se confrunta, industria de tigari electronice fiind in competitie cu industria tutunului si cea farmaceutica. Aceasta piata a crescut rapid, avand in vedere ca acest produs a fost inventat in urma cu 10 ani. Intr-un timp atat de scurt, acest produs a ajuns sa fie folosit cu succes de milioane de fumatori din intreaga lume. Primul pas pentru Vipercig a fost sa cream un site nou pe o platforma Opencart. Echipa noastra de specialisti SEO a fost alaturi de programatori de la inceput si pana la finalizarea site-ului pentru a se asigura ca site-ul indeplineste toate cerintele pentru a fi accesibil clientilor, dar si conditiile motoarelor de cautare.  

Optimizare onsite Cuvinte cheie – S-a realizat un studiu al cuvintelor cheie relevante pentru acest domeniu. Dupa ce au fost stabilite, au fost implementate in paginile site-ului, pentru a crea o densitate optima in site.

Creare de continut – Au fost create pagini in site cu continut unic relevant.

Title si Meta Description – Au fost optimizate title-urile fiecarei pagini din site si au fost realizate meta descrieri care sa includa cuvintele cheie principale si care aduca un CTR cat mai bun.

Optimizare URL si setari SEO - inserarea fisierelor robots.txt, sitemap; implementarea conturilor de Analytics si Google Webmaster Tools. Social media - adaugarea de butoane social media pe paginile relevante.  

Optimizare offsite  Echipa noastra de specialisti SEO a construit un mix optim de surse de linkuri (comunicate de presa, advertoriale, articole pe bloguri, semnale sociale). Acestea au fost inserate pe ancore care includeau cuvintele cheie principale targetate. S-a urmarit consolidarea brandului, prin folosirea de cuvinte cheie alaturi de numele brandului.  

Rezultate Dupa 1 an de colaborare cu iAgency, site-ul ocupa prima pozitie in Google pe "tigara electronica" si pozitia 3 pe "tigari electronice." Totodata site-ul se afla in prima pagina si pe multe alte expresii secundare relevante. Poate cel mai important este ca site-ul Vipercig are acum cea mai buna prezenta pe expresiile long tail, fata de competitorii sai. Urmarim zeci de cuvinte cheie relevante in fiecare luna, iar Vipercig se afla in prima pagina in Google pe cele mai multe dintre acestea. Acest lucru a contribuit semnificativ la cresterea volumului de trafic care ajunge pe site.

Ultimele proiecte