Glamour Dental Clinic

Clinica stomatologica

Glamour Dental Clinic
Pe noi rezultatele ne inspira. De aceea, luam doar proiecte in care credem cu tarie, imediat dupa ce am discutat termenii si am cazut de acord asupra strategiei.

Asa s-a intamplat si in cazul Glamour Dental Clinic, clinica stomatologica Bucuresti, in al carui proiect de web design, copywriting si proces de optimizare SEO insite ne-am implicat.

Am vrut sa surprindem internautii printr-un layout modern, in care sa se regaseasca toate intrebarile sale si sfaturile de care are nevoie, impachetate in cel mai eficient mod posibil. Ne-am indreptat atentia spre 3 dintre cuvintele-cheie stabilite de comun acord cu cei de la Glamour Dental Clinic: “implant dentar”, “chirurgie dentara” si “clinica stomatologica Bucuresti”.

De aceea, la crearea design-ului web am tinut cont de impartirea informatiilor relevante, referitoare la servicii si tratamente stomatologice, pe calupuri de categorii. Astfel, am repartizat informatia importanta in categorii marcate cu alb pe fond negru, cu scopul de a atrage si mai mult atentia utilizatorilor. De aceea, am inceput cu SERVICII, partea cea mai importanta la care orice pacient sau viitor pacient isi indreapta atentia atunci cand este in cautarea tratamentelor stomatologice.

    iAgency | servicii webdesign

Am continuat cu DOTARI CABINETE, pentru ca tehnologia in domeniul medical este foarte importanta in stabilirea unui diagnostic corect si tratarea cu succes a oricarei probleme. In aceasta categorie, am explicat, folosindu-ne tot de cuvinte-cheie, fiecare aparat care se regaseste la Glamour Dental Clinic si importanta lui pentru pacient. Am cautat sa ne diferentiem prin continut axat, intotdeauna, pe nevoia de informare a utilizatorului.

INTREBARI FRECVENTE – o alta categorie importanta in site unde am adunat cele mai comune intrebari ale pacientilor si le-am raspuns tuturor intr-o singura pagina, folosindu-ne de site-ul parallax pe care l-am creat. A fost o decizie care are la baza, in special, studiile din ultimii ani, conform carora, utilizatorii de smartphone sunt cei care au initiat acest trend, dat fiind ca optiunea de scroll este mult mai intalnita.

PRETURI – fix ce intereseaza pe utilizator dupa ce afla serviciile oferite si ii este raspuns la intrebari. In ordinea fireasca, un web design de calitate incearca sa raspunda, intr-o ordine logica si structurata unor nevoi. Mai ales in cazul unei clinici dentare, care vrea sa se promoveze ca avand cele mai bune servicii de implant dentar si chirurgie dentara.

Site-ul este o optiune perfecta, care incadreaza foarte bine bannere, accentul cade pe relatia stransa dintre continut si fotografie.

Mai mult, GALERIA FOTO a fost structurata in asa natura incat utilizatorul sa intre virtual in clinica stomatologica, sa se obisnuiasca cu mediul de lucru si apoi sa capete increderea de care are nevoie pentru a pasi pragul Glamour Dental Clinic.

Datorita unui web design modern, minimalist, am reusit sa incadram estetic informatia, intrebarile, testimonialele clientilor si rezultatele obtinute. Mai mult, pentru a veni si mai mult in slujba potentialilor sau actualilor pacienti, am creat si optiunea de chat online, prin care am umanizat si mai mult relatia pacient-medic.

iAgency Web Design | clinica stomatologica Bucuresti

Important, pentru reusita oricarui tratament sau procedura dentara, este increderea reciproca. Asta conduce la succes. Si pentru ca stim cat de important este sa fii sigur ca ai gasit partenerul perfect, am ales sa oferim o imagine a doctorului-prieten cu pacientii.

Mai mult, culorile pe care le-am ales, dominante alb, albastru si negru, creeaza un imaginea unui web design de calitate, elegant, profesional.

Prin tehnicile noastre, am ajutat Glamour Dental Clinic sa se diferentieze de alte clinici dentare din Bucuresti prin accentul pe accesibilitatea tratamentelor dentare unice, axate pe implant dentar, respectiv chirurgie dentara la cele mai inalte standarde.

Ultimele proiecte