Melkior.ro

Despre Melkior si produsele sale cosmetice a auzit o lume intreaga. Probabil ca nu este femeie care sa nu cunoasca ojele sale semipermanente de cea mai buna calitate sau intreaga gama destinata unui machiaj profesional, dar care poate fi realizat fara investitii considerabile.

Melkior.ro
Industria de produse cosmetice cunoaste in ultimii ani o evolutie spectaculoasa. De aceea, aceasta piata este suprasaturata de nenumarate branduri gata sa surprinda si sa ocupe loc in trusele de machiaj ale femeilor din intreaga lume. Este o confruntare intre titani, dar si intre firme mici, care se fac incet, incet din ce in ce mai cunoscute pe piata de consum. In mod evident, pentru a supravietui intr-o asemenea competitie este nevoie de o prezenta puternica in cautarile organice. 

Despre Melkior si produsele sale cosmetice a auzit o lume intreaga. Probabil ca nu este femeie care sa nu cunoasca ojele sale semipermanente de cea mai buna calitate sau intreaga gama destinata unui machiaj profesional, dar care poate fi realizat fara investitii considerabile. Brandul a luat nastere in urma cu aproximativ 16 ani. Alexandre si Eric si-au propus sa ofere femeilor de pretutindeni cel mai frumos cadou: produse cosmetice de lux, la preturi pe care oricine sa si le poata permite. In momentul de fata sunt prezenti fizic in Bucuresti, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara si Ploiesti, iar in online proiectul este intr-o continua ascensiune. 

Onpage, site-ul a fost optimizat inca din momentul in care am preluat acest proiect. Pornind de la o strategie de cuvinte cheie atent gandita, echipa iAgency a realizat meta taguri si descrieri pentru fiecare categorie, a optimizat imagini si a adaugat headinguri. Bineinteles, trendurile in online sunt intr-o schimbare continua, motiv pentru care site-ul este periodic revizuit si actualizat conform ultimelor cerinte impuse de Google, dar si de competitie. Este esential sa gandim permanent ,,outside the box” si sa adaptam. Nu in ultimul rand, articolele de blog sunt optimizate in timp real, astfel incat orice informatie sa fie indexata in forma ei cea mai buna. 

Offpage, echipa iAgency realizeaza in fiecare luna articole de cea mai buna calitate care sa prezinte informatii utile, in care consumatoarele produselor Melkior sa se regaseasca si monitorizeaza atent contul de YouTube pentru a optimiza continutul nou aparut. Site-urile partenere catre care trimitem articolele au un trafic ridicat si beneficiaza de un domain authority mare, care sa influenteze in mod pozitiv pozitiile in rezultatele organice. Printre acestea, enumeram publicatii precum Alistmagazine.ro, Cosmopolitan.ro, Avantaje.ro, Kanald.ro, Marieclaire.ro, Glamour.ro, Unica.ro, Viva.ro, Wowbiz.ro etc.

Iti prezentam mai jos unul dintre articolele realizate pentru clientul Melkior:

https://www.marieclaire.ro/soul-dancing-divas-noua-colectie-de-produse-cosmetice-melkior-dedicata-sarbatorilor/

 

Ultimele proiecte