Campanii Adwords si PPC

Nu exista modalitate mai eficienta de a atrage trafic targetat si genera conversii, decat campaniile PPC.

Incerci sa obtii conversii cu ajutorul unei campanii PPC? Iti doresti sa apari in fata competitorilor tai pe Adwords? Daca da, avem o veste buna pentru tine: serviciile noastre de management a campaniilor PPC te pot ajuta sa obtii mai mult de la o campanie PPC si sa atragi noi clienti pentru afacerea ta.

Campaniile „Pay Per Click” de succes ofera oportunitati uimitoare de constructie a brandului, precum si vanzari directe. Este nevoie doar de cateva ore pentru a configura un anunt, care poate genera venituri imediate. Orice campanie PPC presupune cercetare constanta, testare si evaluare, cu scopul de a obtine cea mai mare rentabilitate a investitiei (ROI).

 

Care este abordarea noastra

Abordarea noastra este simpla: indiferent de cat de mult cheltuiesti, ai grija sa cumperi cel mai valoros trafic. Interesul nostru, de a te ajuta sa produci mai multi bani, iti va aduce rezultate pozitive din campaniile PPC pe care le vom derula. Managementul campaniilor PPC realizat de echipa noastra te poate ajuta sa:

 

Obtii mai mult trafic

Construim, adaptam si gestionam campanii PPC (Adwords) care aduc mai mult trafic targetat la aceleasi costuri sau chiar mai mici.

 

Obtii trafic targetat

Nu sacrificam calitatea pentru cantitate. Strategiile noastre de management a campaniilor PPC te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele de marketing.

 

Reduci costul per click

Suntem specialisti in reducerea si identificarea cheltuielilor PPC inutile. Nu ai niciun motiv sa platesti mai mult pe click decat trebuie.

 

Obtii un ROI excelent

Construim campanii eficiente, care sa aduca un ROI excelent. Campaniile gestionate de noi reusesc sa atraga mai multi clienti, cu mai putini bani.

Ce include strategia de management a unei campanii PPC

 
Studiul cuvintelor cheie

O campanie PPC este lansata dupa ce vom realiza o cercetare aprofundata a domeniului de activitate, unde vor fi analizate si identificate cele mai potrivite cuvinte cheie, care vor atrage potentialii clienti, tinand cont de produsele si/sau serviciile pe care le oferi.

 
Analiza a competitiei

Pentru a rula o campanie PPC de succes este important sa cunoastem strategiile competitorilor. Acest lucru ne ajuta sa atragem interesul publicului tinta si sa il redirectionam catre site-ul tau. Astfel, vom reusi sa obtinem rezultate de succes.

 
Segmentarea campaniei

Modul in care este structurata intreaga campanie PPC poate avea impact asupra performantei si a costului. Pe scurt, campanii foarte segmentate si grupuri de anunturi restranse, care contin cuvinte cheie relevante, sunt extrem de importante.

 
 
Optimizarea paginilor

Testarea si imbunatatirea paginilor de destinatie constituie un element vital pentru a maximiza traficul. Te vom ajuta sa construiesti pagini de destinatie eficiente, care sa aiba un call to action puternic.

 
Gestionarea campaniei

Expertii nostri vor monitoriza si gestiona constant campaniile PPC pe care le derulezi, pentru a se asigura ca vei obtine trafic targetat si o rata de conversie cat mai buna. Toate astea, desigur, cu un buget cat mai mic.

 
Raportare

Tinem o evidenta cuprinzatoare a campaniilor PPC, care au generat cu succes mai mult trafic targetat si conversii. Specialistii nostri iti vor furniza date complete despre intreaga campanie PPC si performanta acesteia.

 
about-image

Servicii de evaluare PPC

Daca derulezi de ceva timp o campanie PPC si doresti parerea unui expert despre strategie si succes, poti solicita serviciul de evaluare PPC, oferit de echipa Adserving iAgency.ro. pentru a-ti:

– crea o imagine de ansamblu a stadiului in care te afli;

– evalua cuvintele cheie targetate;

– furniza o cercetare de cuvinte cheie;

– adauga continut;

– furniza rapoarte Google Analytics cu expertiza;

– furniza recomandari pentru gestionarea campaniei tale PPC.

 

Contacteaza-ne!

Vrei sa afli cum te putem ajuta sa obtii mai mult trafic targetat si o crestere a conversiilor? Contacteaza-ne, iar unul dintre specialistii nostri iti va raspunde in cel mai scurt timp, pentru a stabili o intalnire.