Web design

Brandul tau are la dispozitie doar cateva secunde pentru a impresiona. Site-ul tau ofera ceea ce trebuie pentru a convinge utilizatorii sa cumpere?

Un site cu un design frumos este doar un prim pas pe care trebuie sa il faci atunci cand iti doresti sa creezi cel mai bun site pentru afacerea ta. Optimizarea acestuia cu meta taguri, ALT taguri, headinguri, precum si linkurilor interne si externe, este la fel de importanta pentru succesul site-ului tau cum este design-ul. Continutul de pe site-ul tau, fie ca vorbim de fotografii, articole sau videoclipuri, constituie o alta parte importanta, pe care trebuie sa o ai in vedere, pentru ca site-ul tau sa aiba succes.

about-image

Creare site responsive

63% dintre adultii posesori de telefoane acceseaza Internetul de pe dispozitivele lor (Pew Internet Center Research, 2013). Cele mai multe site-uri nu s-ar adaptat inca la aceasta schimbare, de aceea pierd trafic important.

Intr-o lume din ce in ce mai conectata, ecranele se gasesc in toate formele si marimile. Si clientii tai le utilizeaza pe toate pentru a cauta brandul tau. Este site-ul tau adaptat pentru a fi accesat de pe mai multe dispozitive? Cu ajutorul unui web design receptiv, site-ul tau va avea un aspect si o structura fluida, ce se vor schimba pentru a se potrivi perfect fiecarei dimensiune unice a ecranelor. Mai mult decat atat: se va incarca mult mai rapid, iar acest lucru va placea motoarelor de cautare. Astfel, toata lumea are de castigat!

Fie ca utilizatorii se afla in tren, la birou sau in pat, atunci cand vor descoperi brandul tau, site-ul tau, creat de iAgency, va functiona perfect. Pentru noi, este important ca atunci cand site-ul tau este accesat sa fie utilizat cu placere de vizitatori. O experienta de navigare facila este primul pas prin care poti incuraja loialitatea fata de brandul tau.

Brandul tau are la dispozitie doar cateva secunde pentru a impresiona. Site-ul tau ofera ceea ce trebuie pentru a convinge utilizatorii sa cumpere? Noi, cei de la iAgency, nu construim doar site-uri care sa arate bine. Cream site-uri inteligente, care sa functioneze perfect pentru afacerea ta, concepute pentru a oferi o experienta optima utilizatorului, performanta si functionalitate. Exista o strategie in spatele fiecarui pixel!

Cum te putem ajuta?

Site-ul tau este primul lucru pe care utilizatorii il vor vedea. Clientii tai potentiali cauta pe internet ultimele stiri, informatii, oferte sau servicii. Un site responsive si mobile-friendly va face diferenta!

 
Design adaptabil

Proiectam site-uri care sa fie adaptabile pe toate ecranele, nu doar pe anumite dimensiuni. Acest lucru ne ajuta pentru a-ti promova brandul pe viitor.

 
Perfomanta

Site-urile noastre sunt dezvoltate avand in vedere performanta. Cei mai multi utilizatori de telefonie mobila nu pot incarca site-uri ce contin fisiere mari.

 
Identificarea dispozitivelor

Scopul unui site responsive este de a recunoaste dispozitivele de pe care este accesat. Asta inseamna ca utilizatorii vor avea o experienta placuta, indiferent de dispozitivul pe care il folosesc.

 
 
Suport multiple browsere

Site-urile noastre sunt construite pentru a functiona perfect pe mai multe browsere, inclusiv IE8 +, iOS, Android 2+, Windows Phone 7, Firefox, Safari si Chrome.

 
Latime ajustabila

Prin utilizarea unei grile bazata pe procente diverse, nu trebuie sa iti faci probleme, in cazul in care site-ul tau este accesat de pe un dispozitiv cu dimenisiuni noi.

 
Usability

Cele mai importante persoane implicate in design-ul unui site sunt clientii tai, utilizatorii finali. Ne vom asigura ca site-ul tau este usor de navigat si ca ofera vizitatorilor o serie de informatii utile.

 

Portofoliu

Utilizatorii cauta produse si servicii pe Google. Fie ii poti ignora, fie ii poti transforma in clienti, optimizandu-ti site-ul pentru motoarele de cautare. Serviciile noastre se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa isi imbunatateasca prezenta web. Experienta noastra si cunostintele vaste despre marketing online aduc vizitatori si vanzari clientilor nostri. Munca noastra vorbeste de la sine; iata cativa dintre clientii pe care i-am ajutat sa isi creasca veniturile din online.

Move to scrolling
 

Contacteaza-ne!

Vrei sa afli cum te putem ajuta sa obtii mai mult trafic targetat si o crestere a conversiilor? Contacteaza-ne, iar unul dintre specialistii nostri iti va raspunde in cel mai scurt timp, pentru a stabili o intalnire.