Servicii SEO si Marketing online

Suntem o agentie de marketing online cu o echipa de specialisti care stie cum functioneaza web-ul

Esti pregatit sa-ti cresti vanzarile online? Vrei sa fi gasit usor de clienti?

Suntem o agentie de marketing online specializata in servicii SEO moderne. Serviciile SEO moderne presupun cunostinte de marketing online, intrucat in prezent algoritmii Google pot analiza un volum urias de date, prin comparatie cu anii trecuti.

Daca vorbim de servicii SEO in prezent, putem spune ca nu exista o strategie comuna pentru toate site-urile. Trebuie inteles ca in functie de competitia existenta intr-un domeniu, de numarul si valoarea concurentilor, Google foloseste algoritmi diferiti de Ranking (pozitionare).

Tehnicile de SEO vechi nu se mai aplica in prezent. La iAgency.ro, experienta de peste 15 ani, ne ajuta sa configuram strategii optime in functie de valoarea brandului si stadiul de pornire a proiectului. O alta noutate in domeniul serviciilor SEO o reprezinta indicatorii de User Experience. Daca nu ai cunostinte de marketing online, afla ca si oferta comerciala si culorile folosite in site, experienta oferita utilizatorilor pe Mobile, au devenit elemente importante intr-o strategie SEO.

Desi suntem in mare masura specializati in servicii SEO, oferim consultanta pentru toate canalele de marketing online si avem parteneriate cu cele mai bune agentii de PPC (pay per click). Daca vrei sa lucrezi cu o agentie SEO de top, care a demonstrat in toti anii de activitate ca poate livra rezultatele scontate, contacteaza-ne si ne vom intalni pentru o analiza preliminara. Afla prin ce ne deosebim de freelanceri sau de alte agentii SEO din piata.

 

Promovare site

Te-ai convins ca SEO este vital pentru business-ul tau? Sau poate iti doresti sa schimbi compania cu care lucrezi? Indiferent care sunt motivele tale, ai ajuns unde trebuia! Calitatea este motto-ul in jocul SEO, iar noi stim acest lucru de multa vreme. Modul in care lucram si rezultatele pe care le oferim, toate au la baza calitatea. Daca iti doresti o companie de SEO care sa iti aduca rezultate, atunci vino sa vorbesti cu expertii.

 

Promovare Social Media

Social media este energizant pentru promovarea word of mouth. Fanii tai pot deveni usor din clienti, ambasadori ai brandului tau. O promovare pe retele sociale eficienta iti va aduce brand awareness, o comunicare mai buna cu clientii, dar si trafic targetat catre site-ul tau. Suna destul de simplu nu? Cu toate acestea, in practica gestionarea eficienta a profilelor pe retele sociale este mult mai dificila. Iar aici intervenim noi!

 

Campanii AdWords si PPC

Oricine poate seta campanii folosind Google Adwords, este usor. Mai greu este ca acele campanii sa aduca rezultate. Acest lucru poate fi realizat doar daca acele campanii sunt gestionate eficient de persoane cu experienta in PPC (Pay per click). Fie ca esti la inceput de drum sau poate o companie cu experienta, te putem ajuta sa cresti traficul site-ului tau, care sa converteasca in vanzari. In fond, despre asta este vorba in PPC.

 

Webdesign

Brandul tau are la dispozitie doar cateva secunde pentru a impresiona. Site-ul tau ofera ceea ce trebuie pentru a convinge utilizatorii sa cumpere? Noi cei de la iAgency nu construim doar site-uri care sa arate bine. Cream site-uri inteligente care sa functioneze perfect pentru afacerea ta, concepute pentru a oferi o experienta optima utilizatorului, performanta si functionalitate. Exista o strategie in spatele fiecarui pixel!

 

Portofoliu

Utilizatorii cauta produse si servicii pe Google. Fie ii poti ignora, fie ii poti transforma in clienti, optimizandu-ti site-ul pentru motoarele de cautare. Serviciile noastre se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa isi imbunatateasca prezenta web. Experienta noastra si cunostintele vaste despre marketing online aduc vizitatori si vanzari clientilor nostri. Munca noastra vorbeste de la sine; iata cativa dintre clientii pe care i-am ajutat sa isi creasca veniturile din online.

Move to scrolling
 

Cum te putem ajuta?

Credem ca cele mai bune afaceri ar trebui sa aiba succes online. Iar noi le vom ajuta sa atinga acest tel prin construirea unei prezente online de exceptie.

 
Intelegere Business

Pentru a concepe o strategie de succes si pentru a-ti reprezenta imaginea online, trebuie sa intelegem business-ul tau: Care sunt punctele forte si punctele slabe?, Care sunt obiectivele tale? etc.

 
Site mobile-friendly

In viitor accesarile de pe dispozitivele mobile vor depasi accesarile de pe desktop, astfel va fi necesar ca un site sa fie mobile-friendly. Desing-ul trebuie sa fie adaptat, intuitiv si usor de navigat de pe orice dispozitiv.

 
Stabilire strategie

Strategia de optimizare are un rol important in maximizarea prezentei business-ului tau online. Insa, este important ca aceasta sa fie redefinita ori de cate ori Google decide sa schimbe algoritmii.

 
 
Optimizare SEO onsite

Optimizarea onsite este vitala pentru a ajuta motoarele de cautare sa inteleaga site-ul tau. Primul pas este sa te asiguri ca motoarele de cautare pot accesa site-ul tau si ca vor gasi continut de calitate in el.

 
Optimizare SEO offsite

Link building-ul a fost intotdeauna o parte importanta a oricarei strategii SEO, insa cu ultimele schimbari de algoritmi, focusul trebuie sa fie mai mult pe calitate si mai putin pe cantitate.

 
Audit SEO

Un pas important in procesul de optimizare! Printr-un audit SEO vom realiza o analiza cuprinzatoare a site-ului tau, pentru a cauta eventuale probleme majore sau minore, care ar putea afecta pozitiile site-ului in Google.

Castigator GPeC 2022, cel mai important eveniment de online din Romania

 

Rezultatele noastre

Suntem mandri de ceea ce am obtinut pana acum pentru colaboratorii nostri. De la cresteri de conversii, trafic, pana la construirea unui nou brand; fara indoiala obsesia noastra sunt rezultatele pozitive si dorinta de a multumi colaboratorii nostri.

Move to scrolling
 

Intrebari frecvente

O agentie SEO dispune de o echipa de oameni experimentati in servicii SEO. iAgency este cea mai veche agentie specializata 100% in servicii de optimizare SEO moderne.

Servicii SEO moderne presupun intelegerea business-ului clientului si realizarea unei strategii de comunicare. Din 2015 tehnicile de SEO s-au schimbat major. O agentie SEO cu rezultate in domenii competive trebuie sa cunoasca marketing clasic. La iAgency vei gasi specialisti in comunicare si optimizare SEO moderna.

iAgency nu lucreaza pe un numar de cuvinte cheie. Lucram cu familii semantice complete. Sigur, strategia de SEO presupune alegerea cuvintelor de conversie vs. cuvinte informationale.

SEO genereaza cel mai bun CPA. Nu exista un cost fix, exista un volum necesar de munca pentru atingerea obiectivelor. In functie de competitia existenta intr-o piata, vom calcula un buget optim astfel incat business-ul tau sa ajunga in top. Contacteaza-ne!

Portofoliul si rezultatele unei agentii SEO vorbesc despre aceasta. La iAgency avem in portofoliu branduri importante, ce au obtinut cu noi rezultate vizibile: Christian Tour, Elvila, Provident, Melkior, Veloteca, Charisma, Retargeting, Keez si multi altii.

Rezultatele in SEO pentru un site nou apar in cca 6-8 luni. In functie de valoarea site-ului si brandului, pot apare rezultate si in 2 luni. Insa optimizarea SEO este un proces continuu. Punctul de Break Even pentru un site nou se atinge in aprox 14 luni.

Serviciile de optimzare SEO si campaniile de Google Ads reprezinta canale diferite de marketing. Daca exista buget ar trebui accesate ambele canale, pentru ca ele se adreseaza unor segmente diferite de clienti. Costul per aquisition in SEO este mult mai mic decat cel in PPC (Pay per Click). iAgency este o agentie SEO de top.

Articole asemanatoare

Citeste si alte articole despre marketingul online

Contacteaza-ne!

Vrei sa afli cum te putem ajuta sa obtii mai mult trafic targetat si o crestere a conversiilor? Contacteaza-ne, iar unul dintre specialistii nostri iti va raspunde in cel mai scurt timp, pentru a stabili o intalnire.